اعضای مرکزی شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با رئیس دانشگاه دیدار کردند

در نشست دانشجویان اعضای مرکزی شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با رییس و معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، اعضای شورای مرکزی به بیان پیشنهادات و مطالبات حوزه صنفی و رفاهی دانشجویان پرداختند.

به گزارش مفدا کرمانشاه، در این نشست که باحضور "دکتر مرادی" رئیس و "دکتر غلامی" معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به مدت یک ساعت به طول انجامید، دبیران شورای صنفی دانشجویان به نمایندگی از اقشار دانشجویی در خصوص مطالبات و خواسته‌های صنفی دانشجویان در حوزه‌های مختلف مطالبی را ارایه کردند.

بررسی مسائل و چالش های مختلف در زمینه‌های آموزشی ، پژوهشی ، رفاهی و تربیت بدنی و بحث و تبادل نظر در خصوص توسعه و ارتقاء زیر ساخت های ارتباطی و اینترنت خوابگاه ها و دغدغه های آموزشی و تحصیلی دانشجویان از جمله مباحثی بود که از سوی حاضرین در این نشست مطرح شد.

بارش افکار، هم اندیشی و بررسی راهکارهای لازم جهت تقویت تعامل اعضای شورای صنفی با مسئولین دانشگاه به منظور بهبود وضعیت آموزشی و رفاهی دانشجویان و تحقق مطالبات آنان، از جمله دیگر مسائل مطرح شده در این نشست بود که در حضور رئیس دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.