دکتر مرادی: ما بر مشکلات سرپوش نمی گذاریم بلکه صادقانه مطرح کرده و طلب یاری می کنیم

سلامت در مفهومی گسترده تر از سلامت جسمی است در حالی که معطوف شدن به درمان و مشکلات فراوان این حوزه سایر مؤلفه های تعریف سلامت را مورد غفلت قرار می دهد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ایجاد معاونت اجتماعی را نکته مهمی در پرداختن به جنبه های مردمی و اجتماعی سلامت دانست و گفت: در جامعه ای با مشکلات روحی ، الگوی نامناسب تغذیه ای ، جان نا ایمن ، اعتیاد و مشکلات رفتاری ، سلامت به طور جدی تهدید می شود.

پروفسور مرادی گفت: ما مشکلات و کاستی های مختلفی در بخش سلامت داریم و نمی خواهیم بر آن سرپوش بگذاریم و توان ما برای پوشش دادن آنها کم است لذا صادقانه مشکلات را با مراجعی چون نمایندگان ، ائمه جمعه ، معتمدین و اصحاب رسانه در میان می گذاریم تا با توجه به دلسوزی که در آنان سراغ داریم در مسیر رفع مشکلات شریک ما شوند.

دکتر محمودرضا مرادی که در جمع مدیران معاونت اجتماعی سخن می گفت نقش خیرین و سازمان های مردم نهاد را در این زمینه مهم ارزیابی کرد و با بیان اینکه کار خیرین موجب پیشرفت در امور اجتماعی ، رفاهی و سلامت مردم می شود افزود: وظیفه ی ما آشنا کردن آنان به مشکلات بهداشتی و درمانی جامعه است و با تشکیل سازمان های مردم نهاد فعال و پویا می توان برخی از مشکلات این حوزه را کاهش داد.

وی بر استفاده از ظرفیت رسانه ها به ویژه صدا و سیما به منظور فرهنگ سازی سلامت تأکید کرد و گفت: روش های هنرمندانه انتقال پیام و به کار گرفتن زبان انیمیشن یا کلیپ های تأثیرگذار با سهولت بیشتری به مخاطب منعکس می شود. جوانان اگر متوجه شوند که با سرعت در رانندگی ممکن است دچار قطعی نخاع شده و یا با استفاده از داروهای نیروزا دچار عقیمی و مشکلات هورمونی متعدد می شوند مسلماً در رفتارهای آنان تأثیر خواهد گذاشت.

سرپرست دانشگاه در پایان ضمن تقدیر از تلاش های همکاران در معاونت نوپای اجتماعی با توجه به وجود آرمان مشترک اعتلای سلامت بر کار گروهی به صورت یک مجموعه واحد برای رسیدن به آن در تمام بخش های دانشگاهی تأکید کرد.

۲۲ شهریور ۱۳۹۶ ۱۲:۳۵