تمرین های گروهی سنگ نوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه پیرامون مباحث دوره های آموزشی سپری شده در اواخر هفته های ماه مبارک رمضان مرور گردید.

با توجه به برنامه زمان بندی، برنامه آتی گروه صعود به قله دالامپر یا مام شیخ (آذربایجان غربی ) می باشد
زمان اجرای این برنامه ۳ تا ۴روزبرآورد شده است و از ساعت 6 صبح روزعید فطر از ساختمان شماره ۱ دانشگاه (ستاد) آغاز می گردد.
داوطلبین گرامی با مسئولیت خود در این برنامه حضور می یابند در صورت بروز حوادثی هیچ گونه مسئولیتی متوجه مسئولین محترم دانشگاه و سرپرست کوهنوردی دانشگاه نمی گردد.
اقلام مورد نیاز ناهار روز اول به همراه کوله پشتی با رویه مربوطه- چراغ پیشانی وچراغ دستی به همراه باطری اضافی ،کلاه ،عینک ضد اشعه ،دستکش گرم با رویه ، پوتین ،گتر ، خوراکی و نوشیدنی در زمان کوه پیمایی ،عصا مجهز به گل برفی ،زیرانداز، لباس گرم تلفن همراه ، پاوربانک و بادگیر ،زیرانداز، کیسه خواب وچادر از جمله ضروریات این صعود می باشد.
همراه داشتن لباس وکفش اضافی ،لیوان ،بشقاب ، قاشق و ساک جلودستی دور از انتظار نمی باشد.
لطفا باتوجه به موارد فوق نام ونام خانوادگی خود رابه لیست گروه ارتباطی تا ساعت ۲۴ روز یکشنبه مورخ ۹۸/۳/۱۲ اضافه نمایید .
koh1111@

با سلام

با احترام برابر تقویم کوهنوردی دانشگاه در اواخر هرهفته ایام ماه مبارک رمضان رأس ساعت 16:00 در مسیرهای بیمارستان امام رضا(ع) (پشت دانشکده داروسازی ) و منطقه ی نسار پارک غربی کوهستان برنامه تمرین گروهی سنگ نوردی برگزار گردید.

مباحث گره ها،تمرین صعود با طناب وصعودهای مصنوعی بصورت  عبور از گره در طناب با استفاده از یومار  کرول،گری گری – انتقال طناب به طناب دیگر –عبور به حالت انحرافی هنگام صعود ، نجات به همراه صعود-همچنین فرود های مرتبط با صعودها و مقداری فنون قرقره ها به حالت عملی مرور گردید.

و اینکه در پایان برنامه در منطقه نگهبانی دانشکده داروسازی و پارک غربی از شرکت کنندگان محترم پذیرایی به رسم افطاری صورت گرفت. والسلام