معاون درمان دانشگاه: در استان کرمانشاه 13بخش همودیالیز فعالیت می کند

معاون درمان دانشگاه روز چهارشنبه در مراسم افتتاح بخش دیالیز بیمارستان بانگر شهرستان سرپل ذهاب گفت: بر اساس استاندارد جهانی ، نسبت بیمار به دستگاه همودیالیز باید چهار به یک باشد، که این رقم در استان کرمانشاه 4.8 به یک است که تقریبا نزدیک به استاندارد جهانی است.

دکتر بهمن روشنی افزود:: در استان کرمانشاه 13بخش همودیالیز وجود دارد که 2بخش آن در شهر کرمانشاه و مابقی در شهرستان ها فعال است.

وی اظهار داشت:: حدود540بخش همودیالیز در کشور وجود دارد که 82 درصد در بخش دولتی، 10درصد بخش خصوصی و هشت درصد خیریه است و بیش از90درصد در مراکز درمانی فعال است.
معاون درمان دانشگاه  گفت: هشت دستگاه همودیالیز و یک دستگاه Ro با اعتبارهفت میلیارد ریال و با همت گروه خدمات درمانی سلام و شرکت دانش بنیان آریا طب فیروز به بیمارستان بانگر شهرستان سرپل ذهاب اهدا شد.

دکتر روشنی با اشاره به وجود 29بیمار دیالیزی در شهرستان سرپل ذهاب اظهار کرد: در گذشته 6دستگاه دیالیز در سرپل ذهاب وجود داشت که اکنون با هشت دستگاه جدید بخش دیالیز راه اندازی شد.
وی با اشاره به افزایش تعداد 6درصدی بیماران دیالیزی گفت:ما باید توانمان را بالا ببریم و این کار از طریق واگذاری بعضی بخش های دیالیز به بخش خصوصی جبران می شود.

دکتر روشنی با اشاره به اینکه کشورهای آلمان، ایتالیا، سوئد و ژاپن را جزء چهار کشوری هستند که تکنولوژی ماشین های همودیالیز را در اختیار دارند افزود: ایران پنجمین کشوری است که به این تکنولوژی ارزشمند دست یافته است و هشت دستگاهی که به بیمارستان بانگر اهدا شد به صورت کامل به دست متخصصان جوان ایرانی و توسط شرکت آریا طب فیروز از زیر مجموعه های گروه خدمات درمانی سلام راه اندازی شده و آن را مصداق بارز اقتصاد مقاومتی دانست.

۲۱ دی ۱۳۹۶ ۰۲:۴۵