مدیر آموزش وپرورش ناحیه یک کرمانشاه با اهدای لوح تقدیر از همکاری رییس دبیرخانه کارگروه سلامت وامنیت غذایی دانشگاه تقدیر کرد.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک کرمانشاه با اهدای لوح تقدیر از همکاری دکتر بیگلری رییس دبیرخانه سلامت  وامنیت غذایی دانشگاه به عنوان مدرس دوره ضمن خدمت مدیریت پزشکی ، ورزش ، تغذیه و دوپینگ  تقدیر کرد.

دوره توانمند سازی و آموزشی آموزگاران ضمن خدمت  ویژه دبیران و آموزگاران به همت آموزش و پرورش استان و با مشارکت دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مدت  چهار روز برگزار شد.

در این تقدیر نامه آمده است :

(( بدینوسیله با اهدای این لوح تقدیر از همکاری جنابعالی به عنوان مدرس در دوره ضمن خدمت مدیریت پزشکی ورزش  تغذیه و دوپینگ  در سال تحصیلی 97 -98  را ارج نهاده وامیدواریم در سایه الطاف الهی بتوانید گامی موثر در ارتقای سطح سلامت دانش آموزان این مرز وبوم بردارید. ))