اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان چهل وششمین دوره پذیرش دستیار سال تحصیلی 99-98

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت ، به اطلاع می رساند ثبت نام پذیرفته شدگان چهل و ششمین دوره پذیرش دستیار این دانشگاه به صورت غیرحضوری از طریق سامانه اینترنتی و همچنین مراجعه حضوری ( جهت تحویل اصل مدارک ) مطابق با برنامه زمانبندی جدول ذیل و بر اساس راهنمای ثبت نام صورت میگیرد.

کلیه پذیرفته شدگان محترم می توانند:

1- ثبت نام اولیه را به صورت اینترنتی از تاریخ 22/4/98 لغایت 26/4/98 ضمن تکمیل فرم های ثبت نام
فرم گزینش و اسکن مدارک مورد نیاز  از طریق این لینک انجام دهند.

** نکات قابل توجه ثبت نام غیر حضوری:

*نوع کاربری به"دانشجویان جدید الورود" تغییر یابد.

*نام کاربری "کد ملی داوطلب " وکلمه عبور" شماره داوطلب"  می باشد.

2- ثبت نام حضوری ازروز شنبه  مورخ5/5/98 لغایت چهارشنبه مورخ 9/5/98 براساس برنامه زمانبندی  جدول ذیل و مطابق با مفاد این اطلاعیه  در محل واحد تحصیلات تکمیلی دانشگاه به نشانی:کرمانشاه -بلوار شهید بهشتی روبروی بیمارستان امام علی (ع)- ساختمان شماره 2 دانشگاه علوم پزشکی طبقه سوم انجام می شود.

3-با توجه به تاکید وزارت بهداشت  ،ثبت نام  و شروع دوره دستیاران مناطق محروم صرفا پس از ارائه سند تعهد محضری مناطق محروم امکانپذیر می باشد.

شروع به کار دستیاران از تاریخ 1/6/1398 می باشد، شروع دوره پذیرفته شدگانی که تا تاریخ 31/6/1398در حال تحصیل و یا گذراندن خدمات قانونی هستند از تاریخ 1/7/1398 میباشد.

تذکر مهم : عدم  ثبت نام در موعد مقرر و یا عدم  شروع به آموزش در زمان اعلام شده و یا انصراف پس از شروع آموزش به منزله انصراف قطعی می باشد

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام حضوری

1- 10 قطعه عکس 4×3 پشت نویسی شده (نام دستیار، شماره دستیاری،رشته)

2-اصل و دو سری فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه ، کارت ملی وکارت پایان خدمت یا معافیت از نظام وظیفه.

3- اصل ودو برگ کپی پروانه دائم پزشکی( در صورت داشتن ) یا پایان طرح و یا  معافیت از طرح نیروی انسانی.

4- گواهی عدم بدهی به صندوق رفاه دانشجویان ( به جز دانشجویان فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی )

5- ارائه اصل مدرک استفاده کنندگان از سهمیه های رزمندگان و ایثارگران و مناطق محروم

6- سند تعهد محضری با توجه به سهمیه پذیرش (با هماهنگی دفتر حقوقی دانشگاه)

7-نامه موافقت بدون قید و شرط درخصوص ثبت نام و ادامه تحصیل از بالاترین مقام مسئول اجرایی سازمان برای مستخدمین رسمی و پیمانی دانشگاه های علوم پزشکی ، وزارتخانه ها ، سازمانها و نهادها (ارائه حکم ماموریت آموزشی یا مرخصی بدون حقوق برای شاغلین به خدمت با تاریخ از ابتدای شروع دوره الزامی است.)

8-گواهی موقت پایان تحصیلات مقطع پزشکی عمومی یا دانشنامه .

9 - تکمیل  و ارائه فرمهای:

- اطلاعات سماء

- فرمهای تعهد عدم مغایرت مندرجات با اصل مدارک

- تعهدپایان نامه

- فرم گزینش(در 2نسخه تکمیل شود)

10-کارنامه قبولی درآزمون با ذکر نمره و رتبه.

11-ارائه گواهی فراغت از تحصیل تا 31/6/98 برای  دانشجویان سال آخریا افرادی که در حال گذراندن طرح نیروی انسانی میباشند

12-ارائه کد رهگیری ثبت نام اینترنتی

رشته تحصیلی

تاریخ مراجعه حضوری

بیهوشی- ارتوپدی- جراحی عمومی- قلب - جراحی کلیه-

1398/5/5

بیماری های داخلی- بیماری های عفونی- جراحی مغز واعصاب - رادیو انکولوژی

1398/5/6

کودکان رادیو لوژی

1398/5/7

آسیب شناسی چشم- نورولوژی- پوست -ENT

1398/5/8

زنان وزایمان- روانپزشکی

1398/5/9

تعهد محضری پذیرفته شدگان دستیاری تخصصی چهل و ششم سال 1398

از کلیه پذیرفته شدگان بنا به نوع سهمیه  پذیرش تعهد محضری اخذ خواهد شد.

1-فرم تعهد دستیاران سهمیه آزاد و رزمندگان و مازاد استعداد درخشان

2-فرم وثیقه ملکی از دستیاران آزاد که ضامن ندارند

3-فرم دستیاران سهمیه مناطق محروم

4- فرم وثیقه ملکی از دستیاران سهمیه مناطق محروم که ضامن ندارند

مدارک لازم جهت سپردن تعهد

الف : اصل و تصویرکارت ملی و شناسنامه متعهد

ب : اصل و تصویر کارت ملی و شناسنامه ضامنین ( 2 نفر)

ج : کپی برابر اصل آخرین حکم کارگزینی ضامنین

تذکر: شرایط اخذ تعهد و شرایط ضامنین توسط وزارت  متبوع ابلاغ می گردد و امکان تغییر شرایط توسط دانشگاه وجود ندارد.

*پذیرفته شدگان سهمیه مازاد یا مستخدمین نیروهای مسلح ملزم به سپردن تعهد محضری به محل استخدام خود می باشند. افراد مذکور
می بایست تصویر برابر اصل سند و نامه معرفی از محل استخدام را ارائه نمایند.

(شماره تماس دفتر حقوقی دانشگاه : 38365556 و38358423-083)