دوره توانمند سازی آموزگاران ویژه دبیران و آموزگاران آموزش و پرورش ناحیه دو برگزار شد​​

دوره توانمند سازی و آموزشی آموزگاران ضمن خدمت حیطه مدیریت پزشکی ، ورزش ، تغذیه و دوپینگ ویژه دبیران و آموزگاران آموزش و پرورش ناحیه دو به همت آموزش و پرورش

استان و با مشارکت دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم  پزشکی کرمانشاه در تاریخ های 18 ، 19، 24 ، 25 و 27 تیر ماه در کانون فرهنگی الزهرا آموزش وپرورش برگزار شد.

دکتر حسین بیگلری  رییس دبیرخانه کارگروه سلامت وامنیت غذایی و مدرس مبحث پزشکی دوره با اشاره  به اینکه به سلامت باید نگرش همه جانبه داشت گفت در حفظ و ارتقای

سلامت جامعه همه  سازمانها و ارگانها از جمله مجلس ، جهاد کشاورزی ، وزارتهای آموزش و پرورش ، صنایع ، بازرگانی و از همه مهمتر مردم نقش به سزایی دارند.

وی افزود سیگار، استرس ، فشار خون بالا ، دیابت ، چاقی و بی تحرکی از عوامل خطر قابل تغییر هستند. تغذیه  صحیح، تحرک بدنی مناسب ، رفتارهای اجتماعی و..... نقش مهمی در سلامت دارند.

در ادامه کارشناسان  دبیرخانه  کارگروه سلامت وامنیت غذایی در خصوص مباحث سرطانها وبیماریهای واگیر و غیر واگیر و بیماریهای زنان توضیحاتی ارائه دادند.

۲۹ تیر ۱۳۹۸ ۱۱:۲۲