💢بروز بیماری وبا در کرمانشاه تکذیب شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی

💠 دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه اعلام کرد:🔻🔻

🔘 بروز بیماری وبا در استان شایعه ای بیش نیست و ما هیچ گونه مورد ابتلا به این بیماری را نداریم.

🔘 شایعه بیماری وبا در استان مربوط به اسهال چند نفر در شهرستان کنگاور و شهر بیستون در روزهای اخیر است، برخی افراد در این شهرها طی روزهای گذشته به مراکز درمانی مراجعه کرده اند و شایعه بروز وبا از آنجا نشات گرفته است.

🔘دلیل مراجعه این افراد به مراکز درمانی بیماری «گاسترو آنتریت» معمولی (التهاب معده و روده) است و این موضوع طبیعی است و افرادی دچار اسهال شده بودند که جای نگرانی نیست و این افراد بعد از مراجعه به مراکز درمانی ، درمان شده و کسی بستری نشده است.

🔘اکنون بیماری اپیدمی در استان نداریم و وضعیت استان از نظر هرنوع بیماری زیرنظارت دانشگاه علوم پزشکی است و تمام شهرها و روستاهای استان کرمانشاه از نظر همه گیری بیماری زیرنظر کارشناسان بهداشت است.