راه اندازی سلامتکده طب سنتی ضروری است

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل و بازرسی ویژه معاونت غذا و دارو کرمانشاه: برای جلوگیری از تخلفات حوزه طب سنتی و حفظ سلامت مردم ایجاد سلامتکده های طب سنتی زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ضروری به نظر می رسد.

دکتر کیومرث رحیمی در جلسه ساماندهی مراکز طب سنتی و عطاریها که در روز چهارشنبه (20 تیرماه ) با حضور مدیران و کارشناسان معاونت درمان و معاونت غذا و دارو برگزار شد گفت: دغدغه ما در طب سنتی جلوگیری از تخلفات موجود در این صنف، از جمله دخالت در امور پزشکی و تجویزهای نابجا و نیز حفظ سلامت مردم است.

خانم دکتر جعفری متخصص طب سنتی افزود: متأسفانه شرایط و ضوابطی در ایجاد سلامتکده طب سنتی وجود دارد که تأسیس و راه اندازی آن را با مشکل مواجه می کند.

دکتر محمد رضا مروتی متخصص طب سنتی نیز در ادامه با اشاره با تخصصی بودن طب سنتی عنوان کرد: دو نوع دخالت در طب سنتی وجود دارد . یکی دخالت پزشکان در طب سنتی و دیگری دخالت غیر پزشک می باشد.

وی خاطرنشان ساخت: خوشبختانه انجمن علمی طب سنتی شاخه کرمانشاه تأسیس شده است که این مرکز تنها مرکز مجاز به آموزش طب سنتی است.

دکتر آزیتا شکوهی مدیر طب سنتی و مکمل معاونت درمان دانشگاه با اشاره به مشکلات برخوردهای قانونی در این صنف اظهار داشت: بهتر است در بازدیدها و بازرسی ها از مراکز طب سنتی کارشناسان معاونت درمان به همراه کارشناسان معاونت غذا و دارو و نیز نمایندگان دادگستری و نیروی انتظامی حضور داشته باشند.

۲۰ تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۱۶