کارگاه افزایش رضایتمندی زناشویی زوجین در 5 سال اول زندگی مشترک در معاونت بهداشتی تشکیل گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ؛

کارگاه توجیهی طرح  افزایش رضایتمندی زناشویی زوجین در 5 سال اول زندگی مشترک در معاونت بهداشتی تشکیل گردید.

دکتر رکسانا شیخی مدیر گروه سلامت روان اعلام نمود ؛ کارگاه آموزشی یکروزه افزایش رضایتمندی زناشویی زوجین در 5 سال اول زندگی مشترک با هدف تربیت مربی به منظور آموزش خانواده ها و برقراری ارتباط سالم ، پیشگیری از طلاق و سلامت جنسی خانواده در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی با همکاری اعضاء محترم هیئت علمی گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران تشکیل گردید. ابتدا جناب آقای دکتر حمزه معاون فنی معاونت بهداشتی ضمن خیر مقدم به مدعوین ، اهداف کارگاه را اعلام نمودند.

بنابه گفته ایشان ؛ موضوعات مورد بحث در این کارگاه ،  بررسی موانع و چالشهای طرح ،  ارائه راهکارها و مبحث سلامت جنسی توسط خانم دکتر رسولیان و خانم دکتر ثریا از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران  و آقای مهندس حقیقیان ارائه گردید.

۲۰ تیر ۱۳۹۷ ۱۴:۲۳