هفته بهداشت روان

فعالیت انجام شده  در  هفته بهداشت روان  ( 24 لغایت 30 مهر 89 ) بشرح ذیل :
1-    برگزاری سمینار سلامت روان در تاریخ 26/7/89 با همکاری اعضاء کمیته بهداشت روان در محل سالن بهزیستی پاوه که در این سمینار سخنرانان پیرامون نشاط اجتماعی و عوامل دخیل در ارتقاء بهداشت روان اختلالات رفتاری و روانی ، سلامت روان و نوجوانی ، مطالب لازم را ارائه نمودند . در این سمینار حدود 200 نفر از مسئولین ادارات و نهادها و مدیران و معلمین ، مربیان آموزش خانواده ، مربیان پرورشی و کارکنان ادار ات و رابطین سلامت ادارت و بهداشت حضور داشتند . همچنین در این سمینار جهت شرکت کنندگان تراکت و جزوات آموزشی توزیع شد .
2-    برگزاری حدود 74 جلسه و کلاس آموزشی برای اطلاع رسانی به مردم و دانش آموزان پیرامون شناخت و پیشگیری بیماریهای روانی و اختلالات رفتاری توسط مراکز و خانه های بهداشت ، بتعداد حدود 1200 نفر شرکت کننده
3-    تهیه و تکثیر و توزیع 5000 برگ تراکت و جزوه آموزشی برای آحاد مردم که نمونه سه نوع آنها پیوست میباشد .
4-    تهیه چندین عدد پلاکارد با مضمونهای مختلف در خصوص ارتقاء نشاط اجتماعی و سلامت روان

هفته بهداشت روان 1

هفته بهداشت روان 3