به مناسبت روز جهانی داوطلب

مشارکت همه جانبه جامعه "کلید طلایی" کنترل همه گیری بیماری کووید-19
به مناسبت روز جهانی داوطلب
امسال نیز روز داوطلب با شعار مشارکت همه جانبه جامعه "کلید طلایی" کنترل همه گیری بیماری کووید-19 پاس داشته می شود.

سلامتی محور توسعه است و معضلات بهداشتی همان معضلات توسعه، نیازمند مشارکت تک تک افراد جامعه و بخشهای توسعه، نهادها و ارگانها  برای حل مسائل سلامتی و رسیدن به سطح قابل قبول سلامت است. با گسترش مشارکت های داوطلبانه و تعامل با مردم و تمامی آحاد جامعه و در نهایت ایجاد فضا برای مشارکت، جامعه ای سالم و توسعه پایدار خواهیم داشت.

به همین منظور 5 دسامبر مصادف با 14 آذر، روز جهانی داوطلب نامیده شده است. این روز به منظور توسعه اقتصادی و اجتماعی کشورها عنوان شد و در سال ۱۹۸۵ به تصویب مجمع عمومی سازمان ملل رسید و از آن زمان تاکنون سازمان ملل، دولت‌ها و تشکیلات مدنی از همه جهان به داوطلبان پیوسته‌اند تا در این روز از آنان تجلیل به عمل آورند. این روز برای “داوطلبان سلامت” فرصت مغتنمی جهت طرح برنامه های گسترش فعالیت داوطلبان، ارزشیابی و قدردانی از کار ارزشمند آنان است.

داوطلبان سلامت، افرادی هستند که همچون حلقه محکمی بدون هیچ گونه مزد و حقوقی فقط به خاطر عشق و انسانیت، رضای الهی و حس مسوولیت پذیری در برابر جامعه مانند پل ارتباطی بین مسوولان بهداشتی و مردم عمل می کنند.

فراگیری بیماری کووید 19 باعث شد تا لزوم همکاری و جلب مشارکت جامعه، حمایت سازمان ها و توانمندسازی افراد جامعه در کنترل آن چشم گیر و بی بدیل باشد.