همایش ایمنی راه ها

بسمه تعالی
گزارش چگونگی برگزاری همایش آموزش شناخت وپیشگیری حوادث جاده ای وترافیکی به مناسبت هفته ایمنی راه ههای (12تا اردیبهشت 90)توسط واحد پیشگیری ومبارزه با بیماریها شبکه بهداشت درمان پاوه با همکاری اعضاء کمیته ایمنی راه هها (اداره راه- پلیس راهور- آموزش وپرورش شهرداری هلال احمر و...)
در تاریخ 15/2/90بر اساس هماهنگی قبلی با فرمانداری محترم وهمکاری اعضاء کمیته شهرستان همایش آموزش شناخت وپیشگیری حوادث جاده ای وترافیکی به مناسبت هفته ایمنی راه هها توسط واحد پیشگیری ومبارزه بابیماریها ی شبکه بهداشت درمان پاوه در سالن اجتماعات شبکه برگزار شد .
در این سمینار تعدادی از مسئولین وکارکنان  ادارات ونهادها رابطین سلامت ادارات رابطین بهداشت پرسنل بهداشت  ودرمان حاضرین حدود 90نفر بودند
سخنرانان :
2-  آقای شهریاری رئیس اداره راه پیرامون اصلاح نقاط حادثه خیز وحادثه ساز جاده های حوزه شهرستان پاوه واورامانات  وهم چنین نقش عوامل انسانی وجاده ای وخودرو در برقراری زنجیره تصادفات مطالبی ایراد نمودند
3- آقای مهندس بیات کارشناس مسئول حوادث مرکز بهداشت استان ضمن تشکر از برگزاری همایش ، نکاتی درمورد  ضرورت رعایت  قوانین راهنمایی ورانندگی  درکاهش تصادفات ارائه نمودند.
دارادامه تراکت وجزوه آموزش برای حاضرین توزیع شد.
واحد بیماریهای شبکه بهداشت درمان پاوه