نقش پررنگ مشارکت های مردمی تجهیز مرکز جامع خدمات سلامت نودشه با بیش از 8 میلیارد ریال

حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان پاوه در مرکز جامع خدمات سلامت نودشه

روز یک شنبه دکتر سهرابی مدیر شبکه بهداشت و درمان ، مهندس کریمی رییس مرکز بهداشت در معیت دکتر محمودی بخشدار نوسود با حضور در مرکز جامع خدمات سلامت نودشه از بخش های مختلف مرکز اعم از آزمایشگاه ، دندان پزشکی ، داروخانه ، اورژانس و ... بازدید و مسایل و مشکلات این مرکز جهت رفع نواقص و تامین تجهیزات مورد نیاز مورد بررسی قرار گرفت .

دکتر سهرابی ضمن قدردانی از تلاش و زحمات شیرزاد نودشه مسیول و خالد حبیبی پرستار این مرکز جهت جمع آوری مساعدات های مردمی و خییرین سلامت و خردی  تجهیزات آزمایشگاهی و دندان پزشکی شامل دستگاههای سدیمان ریدر ، بیلی روبین متر ، آلایزا ریدر ، اتوآنالایز و نبولایزر با اعتبار بالغ بر 8 میلیارد ریال، از همت ولای مردم خونگرم شهر نودشه جهت مشارمت در تهیه این تجهیزات نیز تشکر و قدردانی نمودند .

مسوول مرکز جامع خدمات سلامت نودشه با بیان اینکه هم اکنون انواع خدمات بهداشتی و درمانی در شهر نوددشه اعم از انواع آزمایشات ، خدمات دتدان پزشکی ، خدمات پایه درمانی بیماران اورژانسی در این مرکز انجام می گیرد از مردم وخییرین سلامت نودشه جهت همکاری و مساعدت در تهیه تجهیزات تشکر نمودند .

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان پاوه

ل2 ب3 2ر د2