همایش مراقبت با کیفیت = مادر سالم

همایش مراقبت با کیفیت = مادر سالم
روز یکشنبه مورخ 21/12/90 همایش یکروزه مراقبت با کیفیت = مادر سالم با حضور مدیر گروه سلامت خانواده مرکز بهداشت استان ، کارشناس مسئول برنامه مادران مرکز بهداشت استان ، سرپرست شبکه بهداشت درمان پاوه ، مسئولین مراکز بهداشتی درمانی ، ماماهای مراکز شهری و ماماهای بیمه روستائی و پرسنل رده میانی مرکز بهداشت شهرستان در محل مرکز آموزش بهورزی برگزار گردید .
در این جلسه ابتدا سرپرست شبکه بهداشت درمان مطالبی را در زمینه اهمیت شاخص مرگ و میر مادران باردار و لزوم انجام مراقبتها و پیگیریهای به موقع مادران ارائه دادند . سپس سرکار خانم جمشید پور مدیر گروه سلامت خانواده خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه در زمینه وظایف تیم سلامت و تاثیر ( SDH ) ها بر تضمین سلامت خانواده بیاناتی را ارائه نمودند .
در ادامه همایش ماماهای مراکز گزارش مادران نجات یافته از مرگ را در قالب اسلاید ارائه کردند و سپس از بین گزارشات ارائه شده سه گزارش بعنوان برتر شناخته شده و معرفی شدند . به نفرات برتر جوائز نقدی ارائه شد و از سایر ماماهای شهری و بیمه روستائی نیز به نحو مقتضی تقدیر و تشکر بعمل آمد . در پایان همایش سرکار خانم دکتر شفیعی کارشناس مسئول بر نامه مادران مرکز بهداشت استان ضمن جمع بندی موارد مطرح شده در گزارشات ، انتظارات وزارت متبوع را در برنامه مادران در سال 91 توضیح دادند .

آزمون پرسنل رده میانی
روز دوشنبه مورخ 22/12/90 آزمون پرسنل رده میانی در خصوص برنامه های واحد سلامت خانواده شامل برنامه های مادران ، تنظیم خانواده ، کودک سالم ، مانا ، شیر مادر ، سالمندان ، شیوه زندگی سالم و تغذیه در محل مرکز آموزش بهورزی برگزار گردید .
 آزمون بهورزان
روز سه شنبه مورخ 23/12/90 آزمون بهورزان در خصوص برنامه های واحد سلامت خانواده شامل برنامه های مادران ، تنظیم خانواده ، کودک سالم ، مانا ، شیر مادر ، سالمندان ، شیوه زندگی سالم و تغذیه در محل مرکز آموزش بهورزی برگزار گردید

کیفیت 3   کیفیت 4  کیفیت 5

کیفیت 6کیفیت 1  کیفیت 2