پیگیری عضویت در شبکه آزمایشگاه های سازمان غذا و دارو توسط دانشکده

تضمین کیفیت و انطباق محصولات و خدمات صنعت غذا و داروی کشور با استانداردهای ملی و بین المللی انکار ناپذیر است. این آزمایشگاه ها با ارائه خدمات تخصصی به ارتقای کیفیت و سلامت محصولات و خدمات این صنعت کمک می کنند. آزمایشگاه مرکزی دانشکده داروسازی با دارا بودن تجهیزات تخصصی آنالیز دستگاهی دارای توان بالقوه بالایی برای ایفای نقش در این حوزه می باشد. از همین روی به منظور انطباق با شرایط و استانداردهای سازمان غذا و دارو و عضویت در شبکه آزمایشگاه های همکار این سازمان، آزمایشگاه مرکزی دانشکده داروسازی اقدام به اخذ گواهینامه کالیبراسیون تجهیزات موجود با تاییدیه سازمان ملی استاندارد و همچنین نصب دو دستگاه دیتالاگر دما و رطوبت در بخش مختلف آزمایشگاه نمود.

در حال حاضر آزمایشگاه مذکور مهیای بازدید کارشناسان سازمان غذا و دارو و اخذ تاییدیه های لازم میباشد. باتوجه به منحصر به فرد بودن تعدادی از تجهیزات موجود در آزمایشگاه های دانشکده داروسازی در سطح استان، این مرکز با اخذ عضویت در شبکه آزمایشگاه های همکار سازمان غذا و دارو می تواند نقش بسیار سازنده ای در ارتقای سطح کیفیت خدمات و محصولات حوزه صنعت غذا و داروی استان ایفا نماید.