کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار می کند:
*** مقایسه نانولیپوزوم و نانوفیتوزوم در حفظ ایمنی مواد غذایی ***
مدرس : جناب آقای دکتر احسان صادقی
زمان : 17 آذر 1404 ساعت 10 الی 12
مکان : ساختمان کلاس ها ( کلاس 102)
هزینه : 0
همراه با ارائه گواهی معتبر
ثبت نام صرفا" از طریق سامانه پژوهان امکان پذیر است و صدور گواهی منوط به ثبت نام و شرکت در کارگاه می باشد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر به آی دی تلگرامی زیر مراجعه نمایید.
Rmostafaei @
برای پیگیری آخرین اخبار در کانال های زیر عضو شوید.
src_kums @
Food_committee @