اخبار

مقایسه نانولیپوزوم و نانوفیتوزوم در حفظ ایمنی موادغذایی

نانولیپوزوم

کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار می کند: 

*** مقایسه نانولیپوزوم و نانوفیتوزوم در حفظ ایمنی مواد غذایی ***

مدرس : جناب آقای دکتر احسان صادقی 

زمان : 17 آذر  1404 ساعت 10 الی 12 

مکان : ساختمان کلاس ها ( کلاس 102) 

هزینه : 0 

همراه با ارائه گواهی معتبر 

ثبت نام صرفا" از طریق سامانه پژوهان امکان پذیر است و صدور گواهی منوط به ثبت نام و شرکت در کارگاه می باشد. 

جهت دریافت اطلاعات بیشتر به آی دی تلگرامی زیر مراجعه نمایید. 

Rmostafaei @ 

برای پیگیری آخرین اخبار در کانال های زیر عضو شوید. 

src_kums @ 

Food_committee @ 

۱۵ آذر ۱۴۰۴ ۱۱:۲۴

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید