اخبار

مراسی به مناسبت روز زن و مادر، در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار گردید

به مناسبت فرارسیدن روز زن و مادر، مراسم بزرگداشتی در روز سه‌شنبه مورخ ۱۸ آذر ۱۴۰۴ با هدف تجلیل از مقام والای بانوان در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد.
در بخش نخست برنامه، کارگاهی با عنوان «ارتقای سلامت جنسیتی» توسط سرکار خانم دکتر کبودی، عضو هیأت علمی دانشگاه، و با حضور پررنگ بانوان دانشکده برگزار شد. در این کارگاه، دکتر کبودی به بیان مباحث علمی و کاربردی در حوزه بهبود شاخص‌های سلامت زنان، ارتقای آگاهی‌های مرتبط و نقش تغذیه سالم در سلامت جسمی و روانی بانوان پرداختند.
پس از این کارگاه، مراسم تقدیر از بانوان دانشکده با حضور رییس دانشکده، معاون اداری-مالی، معاون آموزشی، مدیر اداره امور عمومی و همینطور اعضای هیأت علمی و پرسنل خانم در فضای صمیمی دانشکده برگزار شد. در این مراسم با اهدای لوح تقدیر، شیرینی و شاخه گل از تلاش‌ها و خدمات ارزنده پرسنل خانم قدردانی گردید.
همچنین، به منظور تقدیر ویژه از تلاش‌ها و همراهی بانوان، چهار کارت هدیه به بانوان فعال دانشکده اهدا گردید.
در بخش پایانی مراسم و با هدف ترویج و حمایت از سیاست‌های جوانی جمعیت، تعداد سه هدیه به بانوان تازه ازدواج‌کرده و دارای فرزند شیرخوار اهدا گردید. این اقدام در راستای تشویق و حمایت از سبک زندگی خانواده‌محور و ارج نهادن به نقش ارزشمند مادری انجام شد.

 

 روز زن1  
 روز زن 3
 روز زن 4
روز زن 6   
 روز زن 5
روز زن 4

۱۹ آذر ۱۴۰۴ ۱۲:۴۵

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید