جدول برنامه ریزی عملیاتی واحد تغذیه شهرستان سنقر در سال 1389
جدول برنامه ریزی عملیاتی واحد تغذیه شهرستان سنقر در سال 1389
الف) برنامه تغذیه گروه های آسیب پذیر(کودکان زیر 6 سال)
کل اعتبار مورد نیاز به ریال
|
زمان اجرا
|
مدت
|
گروه هدف
|
مسئول اجرا
|
حجم فعالیت
|
عنوان فعالیت
|
ردیف
|
ساعت
|
روز
|
رده شغلی
|
تعداد
|
|
|
|
|
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
|
راه اندازی مرکز مشاوره تغذیه
|
1.
|
|
در طول سال
|
|
|
|
|
رده میانی
|
بر حسب نیاز
|
شناسایی کودکان مبتلا به سوء تغذیه در خانوارهای نیازمند و معرفی به کمیته امداد
|
2.
|
300000
|
|
6
|
1
|
کاردان و کارشناس
|
|
واحد بهداشت خانواده
|
1 مرحله
|
برگزاری دوره های باز آموزی در زمینه بهبود تغذیه در رشد کودکان
|
3.
|
|
|
|
|
بهورز
|
|
رده میانی
|
1 مرحله
|
برگزاری جلسات آموزشی در زمینه بهبود تغذیه در رشد کودکان
|
4.
|
200000
|
|
|
|
پرسنل ادارات
|
|
واحد بهداشت خانواده
|
1 مرحله
|
برگزاری جلسات آموزشی در زمینه بهبود تغذیه در رشد کودکان
|
5.
|
|
|
|
|
مادران
|
|
رده میانی
|
1 مرحله
|
برگزاری جلسات آموزشی در زمینه بهبود تغذیه در رشد کودکان
|
6.
|
جدول برنامه ریزی عملیاتی واحد تغذیه شهرستان سنقر در سال 1389
الف) برنامه تغذیه گروه های آسیب پذیر(کودکان زیر 6 سال)
کل اعتبار مورد نیاز به ریال
|
زمان اجرا
|
مدت
|
گروه هدف
|
مسئول اجرا
|
حجم فعالیت
|
عنوان فعالیت
|
ردیف
|
ساعت
|
روز
|
رده شغلی
|
تعداد
|
|
شهریور
اسفند
|
|
|
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
2 مرحله
|
جمع بندی و تجزیه و تحلیل عملکرد 6 ماهه برنامه حمایتی
|
7.
|
|
در طول سال
|
|
|
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
در طول سال
|
پایش و نظارت بر برنامه در سطح واحد های ارائه دهنده خدمات و تکمیل چک لیست
|
8.
|
|
در طول سال
|
|
|
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
بر حسب نیاز
|
تهیه و توزیع نشریات آموزشی در زمینه تغذیه کودکان
|
9.
|
|
در طول سال
|
|
|
رده میانی
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
در طول سال
|
برگزاری گارگاه در زمینه تغذیه با شیر در کودکان
|
10.
|
|
در طول سال
|
|
|
بهورزان
|
|
رده میانی
|
در طول سال
|
برگزاری گارگاه در زمینه تغذیه با شیر در کودکان
|
11.
|
|
در طول سال
|
|
|
مادران و کودکان
|
|
بهورزان
|
در طول سال
|
برگزاری گارگاه در زمینه تغذیه با شیر در کودکان
|
12.
|
2000000
|
در طول سال
|
|
|
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
بر حسب نیاز
|
تجهیز خانه های بهداشت و مراکز به ابزار لازم جهت پایش رشد کودکان
|
13.
|
|
6ماهه دوم
|
|
|
|
|
مسئول برنامه کودکان
|
1 مرحله
|
تعیین وضعیت شاخص های تن سنجی کودکان تحت پوشش طرح ارائه ی یک وعده غذای گرم روستا مهد ها
|
14.
|
400000
|
در طول سال
|
|
|
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
بر حسب نیاز
|
تهیه و توزیع مطالب آموزشی در زمینه تغذیه کودکان
|
15.
|
500000
|
3 ماهه سوم
|
|
|
مدیران و مربیان روستا مهد ها
|
|
مسئول برنامه تغذیه کودکان و
|
1 مرحله
|
برگزاری دوره های آموزشی در زمینه رشد و تغذیه کودک
|
16.
|
|
در طول سال
|
2
|
1
|
مادران
|
|
رده میانی
|
1 مرحله
|
برگزاری دوره های آموزشی در زمینه رشد و تغذیه کودک
|
17.
|
جدول برنامه ریزی عملیاتی واحد تغذیه شهرستان سنقر در سال 1389
الف) برنامه تغذیه گروه های آسیب پذیر(ارتقا سطح سلامت تغذیه ای زنان باردار و شیرده)
کل اعتبار مورد نیاز به ریال
|
زمان اجرا
|
مدت
|
گروه هدف
|
مسئول اجرا
|
حجم فعالیت
|
عنوان فعالیت
|
ردیف
|
ساعت
|
روز
|
رده شغلی
|
تعداد
|
|
|
|
|
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
|
راه اندازی مرکز مشاوره تغذیه
|
1.
|
|
3ماهه اول
|
|
1
|
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
1 مرحله
|
هماهنگی با کارشناسان برنامه مادران
|
2.
|
200000
|
در طول سال
|
|
|
|
|
|
بر حسب نیاز
|
تهیه و توزیع مطلب آموزشی در زمینه تغذیه دوران بارداری و شیر دهی
|
3.
|
500000
|
3ماهه سوم
|
|
|
پزشک،کارشناس و کاردان
|
40 نفر
|
مسئول برنامه تغذیه ومادران
|
1 مرحله
|
آموزش تغذیه دوران بارداری در کارگاه مراقبت دوران بارداری
|
4.
|
|
در طول سال
|
|
|
مادران
|
|
رده میانی
|
بر حسب نیاز
|
آموزش تغذیه دوران بارداری
|
5.
|
|
در طول سال
|
|
|
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
بر حسب نیاز
|
شناسایی و ارجاع مادران مبتلا به سوء تغذیه به سازمان های حمایتی در صورت ابلاغ دستور
|
6.
|
|
در طول سال
|
|
1
|
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
|
پایش و نظارت برنامه و تکمیل چک لیست
|
7.
|
|
3ماهه سوم
|
2
|
1
|
بهورزان
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
1 مرحله
|
برگزاری کلاس های آموزشی در زمینه تغذیه در دوران بارداری وشیر دهی
|
8.
|
جدول برنامه ریزی عملیاتی واحد تغذیه شهرستان سنقر در سال 1389
(آهن یاری) ب)ارتقاء سطح سلامت تغذیه ای دانش آموزان
کل اعتبار مورد نیاز به ریال
|
زمان اجرا
|
مدت
|
گروه هدف
|
مسئول اجرا
|
حجم فعالیت
|
عنوان فعالیت
|
ردیف
|
ساعت
|
روز
|
رده شغلی
|
تعداد
|
|
|
|
|
مربیان بهداشت مدارس
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
1 مرحله
|
برگزاری کارگاه آموزشی در زمینه تغذیه دانش آموزان
|
1.
|
|
3 ماهه اول و دوم
|
2
|
2
|
دانش آموزان
|
|
مربیان بهداشت مدارس و رده میانی
|
2 مرحله
|
برگزاری کارگاه آموزشی در زمینه تغذیه دانش آموزان
|
2.
|
|
3ماهه چهارم
|
|
|
دانش آموزان
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
1 مرحله
|
تهیه قرص آهن
|
3.
|
|
3ماهه سوم
|
|
|
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
1 مرحله
|
تشکیل کمیته بین بخشی آهن یاری
|
4.
|
|
در طول سال
|
|
|
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
بر حسب نیاز
|
تهیه و توزیع مطالب آموزشی در زمینه تغذیه دانش آموزان و آهن یاری
|
5.
|
|
|
|
|
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
1 مرحله
|
جمع آموی و تجزیه و تحلیل گزارش عملکرد برنامه آهن یاری
|
6.
|
|
در طول سال
|
|
|
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
بر حسب نیاز
|
پایش و نظارت بر برنامه و تکمیل چک لیست
|
7.
|
|
در طول سال
|
2
|
1
|
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
بر حسب نیاز
|
جلب مشارکت سازمان های زیربط برای تامین مکمل آهن برای دانش آموزان
|
8.
|
جدول برنامه ریزی عملیاتی واحد تغذیه شهرستان سنقر در سال 1389
ب)ارتقاء سطح سلامت تغذیه ای دانش آموزان( ارتقاء فرهنگ مصرف شیر)
کل اعتبار مورد نیاز به ریال
|
زمان اجرا
|
مدت
|
گروه هدف
|
مسئول اجرا
|
حجم فعالیت
|
عنوان فعالیت
|
ردیف
|
ساعت
|
روز
|
رده شغلی
|
تعداد
|
|
3ماهه سوم
|
|
|
|
|
رابطین بهداشت مدارس
|
4 مرحله
|
نظارت بر اجرای برنامه شیر مدرسه
|
1.
|
|
در طول سال
|
|
|
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
بر حسب نیاز
|
تهیه و توزیع مطالب آموزشی در زمینه فرهنگ مصرف شیر
|
2.
|
|
|
|
|
مربیان بهداشت مدارس و معلمین
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
1 مرحله
|
برگزاری جلسات آموزشی در زمینه شیر مدرسه
|
3.
|
|
|
|
|
دانش آموزان
|
|
|
2 مرحله
|
آموزشدانش آموزان از طریق مربیان بهداشت مدارس و معلمین
|
4.
|
|
3ماهه سوم
|
|
|
|
|
رابطین بهداشت مدارس
|
4 مرحله
|
نظارت بر اجرای برنامه
|
5.
|
جدول برنامه ریزی عملیاتی واحد تغذیه شهرستان سنقر در سال 1389
ب)ارتقاء سطح سلامت تغذیه ای دانش آموزان( پیگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی در دانش آموزان)
کل اعتبار مورد نیاز به ریال
|
زمان اجرا
|
مدت
|
گروه هدف
|
مسئول اجرا
|
حجم فعالیت
|
عنوان فعالیت
|
ردیف
|
ساعت
|
روز
|
رده شغلی
|
تعداد
|
100000
|
|
|
|
مربیان بهداشت مدارس
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
4 مرحله
|
برگزاری جلسات آموزشی در زمینه تغذیه دانش آموزان
|
1.
|
|
3ماهه سوم
|
4
|
4
|
دانش آموزان
|
|
رابطین بهداشت مدارس
|
4 مرحله
|
برگزاری جلسات آموزشی در زمینه تغذیه دانش آموزان
|
1.
|
200000
|
در طول سال
|
|
|
دانش آموزان
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
بر حسب نیاز
|
تهیه و توزیع مطالب آموزشی در زمینه تغذیه دانش آموزان
|
1.
|
|
3ماهه سوم
|
|
|
|
|
مرکز بهداشت استان و شهرستان ها
|
1 مرحله
|
هماهنگی با واحد بهداشت مدارس
|
1.
|
|
3ماهه سوم
|
|
|
|
|
مرکز بهداشت استان و شهرستان ها
|
1 مرحله
|
هماهنگی با آموزش و پرورش
|
1.
|
|
در طول سال
|
|
|
|
|
مرکز بهداشت استان و شهرستان ها
|
بر حسب نیاز
|
ارسال دستورالعمل مربوط به تغذیه دانش آموزان به اداره آموزش و پرورش
|
1.
|
جدول برنامه ریزی عملیاتی واحد تغذیه شهرستان سنقر در سال 1389
ج)اصلاح الگوی تغذیه در رستوران ها و مراکز جمعی ارائه دهنده غذا
کل اعتبار مورد نیاز به ریال
|
زمان اجرا
|
مدت
|
گروه هدف
|
مسئول اجرا
|
حجم فعالیت
|
عنوان فعالیت
|
ردیف
|
ساعت
|
روز
|
رده شغلی
|
تعداد
|
|
در طول سال
|
|
|
|
|
مسئول برنامه تغذیه و بهداشت محیط
|
بر حسب نیاز
|
ابلاغ دستور العمل کنترل سلامت غذا در واحد غذا خوری دستگا ههای اجرایی
|
1.
|
|
در طول سال
|
|
|
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
ماهانه
|
بازرسی و کنترل کیفیت توزیع مواد غذایی در زندان
|
2.
|
جدول برنامه ریزی عملیاتی واحد تغذیه شهرستان سنقر در سال 1389
د)ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه
کل اعتبار مورد نیاز به ریال
|
زمان اجرا
|
مدت
|
گروه هدف
|
مسئول اجرا
|
حجم فعالیت
|
عنوان فعالیت
|
ردیف
|
ساعت
|
روز
|
رده شغلی
|
تعداد
|
|
3ماهه سوم
|
|
|
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
بر حسب نیاز
|
چاپ و توزیع تراکت آموزشی در زمینه توصیه های تغذیه ای در بیماران قلبی و عروقی
|
1.
|
|
در طول سال
|
6
|
6
|
|
|
رده میانی
|
1 مرحله
|
اجرای برنامه مشاوره تغذیه در هفته سلامت
|
2.
|
|
|
|
|
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
1 مرحله
|
توزیع نشریات آموزشی در زمینه چاقی،تغذیه در بحران،تغذیه در بیماری های قلبی و مصرف روغن ها
|
3.
|
|
در طول سال
|
|
|
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
بر حسب نیاز
|
تهیه و تکثیر نشریات آموزشی در زمینه تغذیه صحیح
|
4.
|
|
3ماهه دوم
|
|
|
کارکنان مراکز بهداشتی و درمانی
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
1 مرحله
|
اجرای دوره های آموزشی در زمینه تغذیه صحیح
|
5.
|
|
در طول سال
|
|
|
رابطین بهداشت
|
|
رده میانی
|
12 مرحله
|
اجرای دوره های آموزشی در زمینه تغذیه صحیح
|
6.
|
|
3ماهه دوم
|
2
|
1
|
پرسنل ادارات
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
1 مرحله
|
اجرای دوره های آموزشی در زمینه تغذیه صحیح
|
7.
|
|
در طول سال
|
|
|
رابطین بهداشت مدارس
|
|
رده میانی
|
4 مرحله
|
اجرای دوره های آموزشی در زمینه تغذیه صحیح
|
8.
|
|
|
در طول سال
|
|
|
مادران
|
|
رده میانی
|
12 مرحله
|
اجرای دوره های آموزشی در زمینه تغذیه صحیح
|
9.
|
|
|
3ماهه اول
|
|
|
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
1 مرحله
|
هماهنگی با واحد بیماریها
|
10.
|
|
جدول برنامه ریزی عملیاتی واحد تغذیه شهرستان سنقر در سال 1389
ه)کاهش اختلالات ناشی از کمبود ید و گواتر
کل اعتبار مورد نیاز به ریال
|
زمان اجرا
|
مدت
|
گروه هدف
|
مسئول اجرا
|
حجم فعالیت
|
عنوان فعالیت
|
ردیف
|
ساعت
|
روز
|
رده شغلی
|
تعداد
|
|
3ماهه دوم
|
2
|
1
|
|
|
مرکز بهداشت استان و شهرستان ها
|
1 مرحله
|
تشکیل جلسات کمیته IDD
|
2.
|
|
3ماهه اول
|
|
|
|
|
|
1 مرحله
|
هماهنگی با واحد بهداشت محیط در زمینه نظارت بر توزیع نمک تصفیه شده
|
3.
|
|
|
|
|
|
رده میانی
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
1 مرحله
|
برگزاری دوره های آموزشی در زمینه IDD
|
4.
|
|
|
|
|
|
بهورزان
|
|
رده میانی
|
|
برگزاری دوره های آموزشی در زمینه IDD
|
5.
|
|
|
|
|
|
پرسنل ادارات
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
1 مرحله
|
برگزاری دوره های آموزشی در زمینه IDD
|
6.
|
|
|
در طول سال
|
|
|
مادران
|
|
رده میانی
|
12 مرحله
|
برگزاری دوره های آموزشی در زمینه IDD
|
7.
|
|
|
در طول سال
|
|
|
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
بر حسب نیاز
|
تهیه و توزیع نشریات آموزشی در زمینه IDD
|
8.
|
|
|
در طول سال
|
|
|
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
1 مرحله
|
جمع آوری و جمع بندی آمار خانوار های مصرف کننده نمک ید دار
|
9.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
جدول برنامه ریزی عملیاتی واحد تغذیه شهرستان سنقر در سال 1389
ی)پیشگیری و کنترل کمبود آهن و کم خونی ناشی از آن
کل اعتبار مورد نیاز به ریال
|
زمان اجرا
|
مدت
|
گروه هدف
|
مسئول اجرا
|
حجم فعالیت
|
عنوان فعالیت
|
ردیف
|
|
ساعت
|
روز
|
رده شغلی
|
تعداد
|
|
|
3ماهه دوم
|
1
|
1
|
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
1 مرحله
|
هماهنگی و پشیگیری تدارک مکمل های مورد نیاز
|
1.
|
|
|
در طول سال
|
|
|
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
بر حسب نیاز
|
تهیه و توزیع مطالب آموزشی
|
2.
|
|
|
3ماهه سوم
|
|
|
رده میانی
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
1 مرحله
|
برگزاری دوره های آموزشی در زمینه IDA ومصرف مکمل های آهن
|
3.
|
|
|
3ماهه سوم
|
|
|
بهورزان
|
|
رده میانی
|
12 مرحله
|
برگزاری دوره های آموزشی در زمینه IDA ومصرف مکمل های آهن
|
4.
|
|
|
3ماهه دوم
|
|
|
پرسنل ادارات
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
1 مرحله
|
برگزاری دوره های آموزشی در زمینه IDA ومصرف مکمل های آهن
|
5.
|
|
|
3ماهه سوم
|
|
|
دانش آموزان
|
|
رابطین بهداشت مدارس
|
4 مرحله
|
برگزاری دوره های آموزشی در زمینه IDA ومصرف مکمل های آهن
|
6.
|
|
|
در طول سال
|
|
|
مادران
|
|
رده میانی
|
12 مرحله
|
برگزاری دوره های آموزشی در زمینه IDA ومصرف مکمل های آهن
|
7.
|
|
|
در طول سال
|
|
|
|
|
|
بر حسب نیاز
|
تهیه و توزیع مطالب آموزشی در زمینه نقش تغذیه در پیشگیری از کم خونی فقر آهن
|
8.
|
|
|
در طول سال
|
|
|
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
بر حسب نیاز
|
پایش و نظارت بر برنامه و تکمیل چک لیست
|
9.
|
|
3ماهه سوم
|
|
|
مربیان مهد کودک ها
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
1 مرحله
|
برگزاری دوره های آموزشی در زمینه IDA و آموزش تغذیه در پیشگیری و کنترل کم خونی فقر آهن
|
1.
|
|
3ماهه سوم
|
|
|
پایگاههای بسیج
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
1 مرحله
|
برگزاری دوره های آموزشی در زمینه IDA و آموزش تغذیه در پیشگیری و کنترل کم خونی فقر آهن
|
1.
|
|
|
|
|
پزشکان
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
1 مرحله
|
برگزاری دوره های آموزشی در زمینه IDA و آموزش تغذیه در پیشگیری و کنترل کم خونی فقر آهن
|
1.
|
|
3ماهه سوم
|
|
|
معلمین و مراقبین بهداشت مدارس
|
|
مسئول برنامه تغذیه
|
|
برگزاری دوره های آموزشی در زمینه IDA و آموزش تغذیه در پیشگیری و کنترل کم خونی فقر آهن
|
1.
|
|
|
|
|
رابطین بهداشت
|
|
رده میانی
|
|
برگزاری دوره های آموزشی در زمینه IDA و آموزش تغذیه در پیشگیری و کنترل کم خونی فقر آهن
|
1.
|
|
|
در طول سال
|
|
|
|
|
بر حسب نیاز
|
|
پایش و نظارت بر برنامه تکمیل چک لیست
|
1.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|