جلسه باز آموزی ماهیانه بهورزان جوانرود

جلسه باز آموزی ماهیانه بهورزان جوانرود برگزار گردید .

در این جلسه که با هدف ارتقای سطح علمی بهورزان شاغل در خانه های بهداشت تحت پوشش مرکز بهداشت جوانرود برگزار گردید آقای مهدی محمودی سرپرست مرکز بهداشت در خصوص نحوه استخراج شاخصهای بهداشتی و نیز لزوم ثبت شماره تلفن همراه جمعیت تحت پوشش مطالبی را ارائه نمودند . در ادامه آقای شاهو تیموری عضو انجمن  معتادین گمنام  (  NA )  در خصوص ارجاع مصرف کنندگان مواد مخدر به انجمن توسط بهورزان و ترغیب آنها به ترک مطالبی را  عنوان نموده و در ادامه کارشناسان محترم واحد سلامت روان ، سلامت خانواده و بهداشت حرفه ای به بیان مطالبی در حیطه کاری  خود پرداختند .

جلسه