هفته واکسیناسیون

واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی شناخته‌ شده برای حفظ و ارتقای سلامت کودکان و سایر گروه‌های هدف در جامعه است.
هفته واکسیناسیون

واکسن‌ها و ایمن سازی نقش بسیار مهمی در سلامت جوامع در یک قرن اخیر داشته‌اند. واکسیناسیون سبب نجات جان میلیون ها نفر درجهان  شده و مؤثرترین مداخله بهداشتی شناخته‌ شده برای حفظ و ارتقای سلامت کودکان و سایر گروه‌های هدف در جامعه است.

ایمنسازی یک راهبرد اساسی برای واکسینه کردن تمام کودکان زیر پنج سال بر ضد بیماری های قابل پیشگیری نظیر سرخک، دیفتری، کزاز، سیاه سرفه،  فلج اطفال و گروهی دیگر از بیماری های مهلک و همچنین  ایجاد بستر مناسب برای سلامت کودکان و نوجوانان است.

نظر به اهمیت واکسیناسیون هر سال در تمام کشورهای دنیا، هفته آخر آوریل، هفته جهانی واکسیناسیون نام‌گذاری شود. همزمان با سایر کشورها در ایران  نیز امسال از 24 تا 30 اردیبهشت ماه این مناسبت با شعار  " زندگی طولانی برای همه، با واکسیناسیون "  گرامی داشته می شود .

هدف از برگزاری این هفته آشنائی مردم با واکسن و فایده های آن و تلاش برای واکسیناسیون کامل و به موقع همه کودکان و بزرگسالان نیازمند واکسن است