همایش یک روزه جوانی جمعیت ، ترویج تغذیه با شیر مادر و ترویج زایمان طبیعی

همایش یک روزه جوانی جمعیت ، ترویج تغذیه با شیر مادر و ترویج زایمان طبیعی ( زایمان ایمن) که ۱9 مرداد 402 برای مادران باردار و به منظور آشنای با اهمیت موضوع جوانی جمعیت ، ترویج  تغذیه با شیر مادر وزایمان طبیعی توسط واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاوه در محل سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

a2
 a1

این همایش که با هدف ترویج و فرهنگ سازی جوانی جمعیت ، تغذیه با شیر مادر و زایمان طبیعی برگزار گردید پیرامون انتخاب صحیح شیوه زایمان مادران و تغذیه با شیر مادرهمچنین معایب پیری جامعه ، معایب استفاده از شیر خشک و  مزایای زایمان طبیعی ومعایب سزارین گفتگو شد.

ثریا خسروی کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده  طی مقدمه ای ضمن خیر مقدم به حضار و مادران باردار شرکت کننده در همایش به وضعیت جمعیت و روند پیری جامعه و پیامدهای ناشی از سالمندی جامعه از جمله کاهش نیروی کار افزایش بار تکفل جامعه ، افزایش سالمندان نیازمند حمایت ، ایجاد بحران های مالی و...  اشاره نمودند .

a9
 a6

سپس خانم حسینی تبار مربی کلاس های آمادگی برای زایمان مرکز خدمات جامع شهری روستایی شماره  1 به مزایای زایمان طبیعی واهمیت توجه به شرکت در کلاس های آمادگی برای زایمان و انجام تکنیک ها و مطالب آموزشی در این کلاس ها پرداختند.

سپس خانم خسروی ، به عنوان کارشناس سلامت نوزادان  و کودکان در خصوص فواید تغذیه با شیر مادر و روش های شیردهی و مصرف غیر اصولی شیر مصنوعی در شهرستان توضیحاتی ایراد نمودند.

همچنین در ادامه شیرین امجدی کارشناس سلامت مادران  به وضعیت آمار جهانی سزارین و جایگاه ایران و شهرستان پاوه در این زمینه پرداخت و سپس به علل و عوامل دخیل در افزایش آمار سزارین شهرستان پاوه اشاره کرد که یکی ازمهم ترین دلایل این افزایش را تمایل برخی از مادران باردار را به انجام سزارین انتخابی با دلایل غیر پزشکی عنوان کردند که علاوه بر پیامد های مالی این انتخاب عوارض های عمل جراحی را برای زمان های دیگر ایجاد خواهد کرد.

df
 gh
 a67 ew

در بخش دیگری از همایش به یکی از مادران شرکت کننده که در کلاس های آمادگی برای زایمان شرکت نموده بود و زایمان طبیعی داشته و تغذیه انحصاری با شیر مادر داشته اند  تقدیر شد ضمن اینکه مادر نامبرده از تجربیات خود  در خصوص اهمیت شرکت در کلاس ها و خوش آیند بودن پروسه زایمان و شیردهی در ساعات اولیه برای مادران صحبت نمودند.

در پایان همایش به ۴ تن ازمادران باردار که در آزمون سنجش آگاهی شرکت کرده بودند به قید قرعه جوایزی اهداء گردید.

۲۱ اَمرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۰۸