کارگاه آموزشی سلامت باروری، تنظیم خانواده وجمعیت

بسمه تعالی

کارگاه آموزشی  سلامت باروری ، تنظیم خانواده و جمعیت جهت مربیان نهضت سواد آموزی و ناظرین برنامه در روز سه شنبه مورخ 31/3/90   توسط واحد سلامت خانواده با همکاری اداره نهضت سواد آموزی در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان پاوه برگزار گردید.در این کارگاه ابتدا از شرکت کنندگان پیش آزمون بعمل آمد و سپس کارشناس مسئول سلامت خانواده  در خصوص علت برگزاری جلسه سخنانی ایراد نمودند و سپس ایشان مطالبی را در خصوص سلامتی ، سلامت و بهداشت باروری ، بلوغ و مراقبتهای پیش از بارداری ، بارداری و پس از زایمان ارائه نمودند سپس کارشناس برنامه کودکان شهرستان در خصوص مراقبتهای کودکان زیر 8 سال و تغذیه کودکان مطالبی را ارائه دادند و در ادامه کارشناس برنامه تنظیم خانواده شهرستان مطالبی را در خصوص جمعیت و تنظیم خانواده ، تهدیدات افزایش جمعیت ، مشارکت مردان در برنامه های بهداشت باروری و ... ارائه نمودند و کارگاه با انجام پس آزمون به پایان رسید .

خانواده 1   خانواده 2  خانواده 4

خانواده 3  خانواده 5   خانواده 6