همایش اعتیاد

گزارش مختصر برگزاری همایش شناخت وپیشگیری به مواد مخدر توسط واحد پیشگیری ومبارزه با بیماریهای شبکه بهداشت درمان پاوه

بر اساس هماهنگی قبلی ودر اجرای ابلاغ معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه – همایش شناخت وپیشگیری اعتیاد به مواد مخدر در روز پنج شنبه تاریخ 8/4/91به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت پاوه برگزار شد.

در این همایش نعدادی از ائمه محترم جمعه وجماعات – روسای ادارات ونهادها وشوارهای اسلامی ودهیاران روستا ها وپرسنل بهداشت درمان واعضای کمیته فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان وهم جنین جمعی از اعضای جمعیت مردمی مبارزه با مواد مخدر وداوطلبین وجوانان هلال احمر و... حضور داشتند

براساس آخرین اطلاعات علمی وآماری ومطالب لازم پیرامون همه گیری وشناخت وپیشگیری اعتیاد به مواد مخدر توسط کارشناس مسئول بیماریها (آقای اسدی)وکارشناس بهداشت روان شهرستان (آقای ویسی)ارائه گردید وجزوات آوزشی نیز برای شرکت کنندگان توزیع شد.

اعنیاد 1 اعنیاد 2

اعنیاد 3 اعنیاد 4