عملکرد واحد بهداشت محیط شهرستان پاوه در سال 1388 ص1
ردیف
|
نوع فعالیت
|
سال 1388
|
1
|
تعداد کل بازدید (اماکن عمومی)
|
2042
|
2
|
تعداد کل بازدید (مراکز تهیه وتوزیع)
|
8364
|
3
|
تعداد موارد اعزام متخلف به داد گاه
(ما ده 13)
|
17
|
4
|
تعداد محلهای غیر بهداشتی تعطیل شده
|
7
|
5
|
تعداد محلهای بهداشتی شده
|
70
|
6
|
تعداد موارد نمونه برداری از مواد غذائی
|
96
|
7
|
مقدار مواد غذائی فاسد و معدوم شده به کیلوگرم
|
2079
|
8
|
تعداد موارد سنجش کلر باقیمانده
|
25130
|
9
|
تعداد آزمایشا ت باکتریولوژی روی آب
|
467
|
10
|
تعدادکارتهای بهداشتی صادر شده
|
959
|
11
|
تعداد موارد اعزام متخلف به داد گاه (ماده 688)
|
38
|
12
|
تعداد صلاحیت بهداشتی صادر شده
|
91
|
13
|
تعداد عدم صلاحیت بهداشتی صادر شده
|
6
|
14
|
تعدا جلسات آموزشی تشکیل شده
|
170
|
15
|
تعداد افراد شرکت کننده در جلسات
|
1680
|
16
|
تعدا تراکت و اطلاعیه و......توزیع شده
|
1220برگ
|
17
|
تشکیل جلسات کار گروه بهداشت
|
12
|
18
|
تشکیل جلسات کمیسیون بازرگانی
(کمیته تنظیم بازار - نظارت بر تشکلهای صنفی )
|
12
|
19
|
عملیات اتلاف سگهای ولگرد
|
8
|
20
|
تعداد افراد معرفی شده به تعزیرات آرد ونان جهت قطع سهمیه
|
12مورد
|
عملکرد واحد بهداشت محیط شهرستان پاوه در سال 1388 ص2
ردیف
|
نوع فعالیت
|
سال 1388
|
21
|
درآمد ناشی از صدور کارت بهداشتی و صلاحیت محل کسب
|
0 2082000ریال
|
22
|
تعدادآزمایشات انجام شده برای پیشه وران
|
1049 مورد
|
23
|
تعدا د افراد ژیاردیا مثبت
|
75مورد
|
24
|
تعدا د افراد آسکاریس مثبت
|
1مورد
|
25
|
تعدا د افراد اکسیور مثبت
|
1مورد
|
26
|
تعدا د افراد کیست سالونلا مثبت
|
2مورد
|
27
|
تعداد موارد یدسنجی
|
317مورد
|
28
|
تعداد موارد نمونه برداری از آرد و نان :
|
63مورد
|
29
|
تعداد موارد نان و آرد دارای جوش شیرین :
|
0
|
30
|
تعدادموارد نان دارای نمک بیش ازحد مجاز:
|
0
|
31
|
کارت معاینه بهداشتی روستائی صا دره
|
269
|
32
|
کارت معاینه بهداشتی شهری صادره
|
690
|
شاخص های بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان پاوه سال 1388
ردیف
|
شاخص
|
سال 1388
|
تعداد کل
|
تعداد بهداشتی
|
درصد بهداشتی
|
1
|
اماکن عمومی شهری
|
100
|
98
|
98
|
2
|
اماکن عمومی روستائی
|
30
|
28
|
93
|
3
|
مراکز تهیه و توزیع شهری
|
520
|
480
|
92
|
4
|
مراکز تهیه و توزیع روستائی
|
270
|
228
|
84
|
5
|
اماکن بین راهی
|
4
|
2
|
50
|
6
|
آزمایشات باکتریولوژیکی آب شهری
|
90
|
90
|
100
|
7
|
آزمایشات باکتریولوژیکی آب روستائی
|
377
|
283
|
75
|
8
|
آزمایشات مواد غذائی شهری
|
66
|
64
|
97
|
9
|
آزمایشات مواد غذائی روستائی
|
10
|
10
|
100
|
10
|
کارکنان مرامز دارای کارت معتبر شهری
|
754
|
682
|
90
|
11
|
کارکنان مرامز دارای کارت معتبر روستائی
|
320
|
290
|
90
|
12
|
کلرسنجی شهری
|
4254
|
4109
|
97
|
13
|
کلرسنجی روستائی
|
20876
|
20178
|
97
|
شاخص های بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان پاوه سال 1388
ردیف
|
شاخص
|
سال 1388
|
تعداد کل
|
تعداد بهداشتی
|
درصد بهداشتی
|
14
|
خانوارهای روستائی با دسترسی به شبکه عمومی ومنابع بهسازی
|
6511
|
6505
|
99.8
|
15
|
خانوارهای روستائی دارای شبکه عمومی آب آشامیدنی
|
6511
|
6505
|
99.8
|
16
|
خانوارهای دارای آب آشامید نی با استفاده از کلر مادر و جوشاندن
|
6511
|
6
|
2.
|
17
|
خانوارهای روستائی دارای توالت بهداشتی
|
6511
|
6333
|
97
|
18
|
خانوارهای روستائی با جمع آوری و دفع بهداشتی زباله
|
6511
|
6452
|
99
|
19
|
روستاهای با جمع آوری و دفع بهداشتی زباله
|
40
|
40
|
100
|
20
|
خانوارهای با جمع آوری بهداشتی فضولات حیوانی
|
1566
|
1560
|
99.5
|
21
|
روستاهای با جمع آوری بهداشتی فضولات حیوانی
|
40
|
40
|
100
|
22
|
خانوارهای روستائی که نمک یددار استفاده می کنند
|
6511
|
6511
|
100
|
23
|
مرکز بهداشتی درمانی شهری
|
26
|
26
|
100
|
24
|
مرکز بهداشتی درمانی روستائی
|
27
|
25
|
92.5
|
25
|
بیمارستان دارای آب مصرفی
|
1
|
1
|
100
|
26
|
بیمارستان با جمع آوری و دفع زباله وفاضلاب
|
1
|
1
|
100
|