با توجه به شروع فصل تابستان و گرما و امکان انتقال بیماریهای اسهالی و روده ای ، و اینکه شهرستان پاوه همجوار شمال عراق ( کردستان عراق ) می باشد و از طرفی نیز موضوع خشکسالی و آلودگی هوا و احتمال تردد در نقاط مرزی مطرح و غیر قابل اجتناب است لذا به منظور ارتقاء سطح علمی و آگاهی بهورزان و پرسنل در مقابله با کنترل اینگونه بیماریها،. کارگاه آموزشی بیماریهای منتقله از آب و غذا بمدت دو روز در تواریخ 8 و 9/4/88 در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت پاوه توسط واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها برگزار شد که نکات قابل ذکر آن بشرح ذیل اعلام می گردد :
1. شرکت کنندگان در کارگاه آموزشی بیماریهای منتقله از آب و غذا شامل تمام بهورزان - پرسنل رده میانی
- پرسنل ستادی و اورژانسی بیمارستان (72 نفر)
2. سخنرانان ( مربیان ) کارشناس مسئول بیماریها و دیگر کارشناسان ستادی بودند
3. مطالب ارائه شده پیرامون شناخت و پیشگیری ، مراقبت و گزارش دهی ، چگونگی مقابله با طغیان و بحران اینگونه بیماریها در شرایط اضطراری ، برای شرکت کنندگان مطرح شد .
4. مدعوین در کار گروهی و ارائه کار گروهی مشارکت فعال داشتند .
5. در این کارگاه از اسلاید و ویدئو پروژکشن واورهد و جزوه آموزشی برای مدعوین استفاده گردید .
6. بر اساس سئوالات طراحی شده تستی پیش و پس آزمون از شرکت کنندگان به منظور سنجش اطلاعات علمی و آکاهی آنها و ارزیابی و پایش کارگاه به عمل آمد .